Man Uniteds Rashford udeladt af Englands foreløbige EM 2024 trup efter skuffende sæson

Comments · 68 Views

Man Uniteds Rashford udeladt af Englands foreløbige EM 2024 trup efter skuffende sæson

Marcus Rashford blev tirsdag udeladt af England Fodboldtrøjer foreløbige trup til EM.

Manchester United-angriberen har betalt prisen for en skuffende sæson på klubplan og nåede ikke med i Gareth Southgates oprindelige 33-mandsudtagelse.

Jordan Henderson og Reece James blev også udeladt.

»Det er svære beslutninger, for vi taler om spillere, som er meget gode, og som har været en vigtig del af det, vi har gjort,« sagde Southgate. »Med Marcus føler jeg, at spillere i samme område af banen har haft bedre sæsoner, så enkelt er det.«

Rashford var uden tvivl det største navn, der blev udeladt - især efter at have haft sin bedste sæson i karrieren for to sæsoner siden, hvor han scorede 34 mål for klub og land.

Det har været en anden historie i det seneste år, hvor han kun har scoret otte mål for et United-hold, der fik sin laveste placering i Premier League nogensinde - en ottendeplads.

Han svarede senere på Instagram, at han »ønsker Gareth og drengene alt det bedste« til EM.

Truppen vil blive reduceret til 26 spillere den 8. juni, og EM starter i Tyskland den 14. juni.

Rashfords United-holdkammerat Kobbie Mainoo blev udtaget efter en fremragende gennembrudssæson, og Chelsea-angriberen Cole Palmer blev også udtaget.

Palmer var sandsynligvis en af de angribere, Southgate henviste til, da han forklarede Rashfords udeladelse, efter at han scorede 22 Premier League-mål i sin første sæson i Billige Chelsea fodboldtrøjer kvinder - en rekord, der kun er overgået af Erling Haaland.

 

Ny fodboldtrøje

Henderson og James var også bemærkelsesværdige udeladelser.

Den tidligere Liverpool-kaptajn Henderson er ikke med efter sin beslutning om at forlade Anfield til fordel for den olierige saudiarabiske liga sidste år, mens James' fravær kommer på baggrund af en skadesplaget sæson for Chelsea.

Henderson er forblevet en del af Englands hold på trods af sin kontroversielle beslutning om at skifte til Al-Ettifaq. Han forlod klubben efter blot seks måneder og skiftede til den hollandske gigant Ajax fodboldtrøjer børn, men en muskelskade sidst på sæsonen overbeviste Southgate om, at han ikke måtte spille.

»Hendo har givet sig selv alle chancer. Den afgørende faktor er den skade, han pådrog sig omkring den sidste lejr. Han er gået glip af fem uger,« sagde Southgate. »Han har ikke været i stand til at opnå den samme intensitet i kampene siden da.«

James, som gik glip af VM i Qatar på grund af en knæskade, har kæmpet med sin form i store dele af den forgangne sæson og har kun spillet 11 kampe.

Liverpools Jarell Quansah og Curtis Jones blev indkaldt for første gang, og det samme gjorde Crystal Palaces midtbanespiller Adam Wharton.

Southgate sagde, at United-forsvareren Luke Shaw er »oppe imod det« for at bevise sin egnethed efter en skadesplaget sæson.

»Dette har været den mest komplicerede gruppe, jeg kan huske at have udtaget, og vi har haft en del komplicerede grupper,« sagde den engelske landstræner.

Comments